Filo Kiralamada Hedef Filo'yu Seçmenin Avantajları

Kurumsal şirketlerin tümüyle kendilerine ait bir ulaşım ağına sahip olması, çoğu zaman başlı başına bir külfet oluyor. Bunu bilen yüzlerce kurumsal firma ve şahıs şirketi, filo kiralama hizmetinden yararlanmanın peşinde. Eğer siz de şirketinizin araç kiralama ihtiyacı için en uygun ve avantajlı filo kiralama şirketini seçmek istiyorsanız, Hedef Filo ilk adresiniz olmak için çoktan hazır. Üstelik araç kiralama sürecinize değer katacak ve filo hizmetinden tümüyle memnun kalmanızı sağlayacak ayrıcalıklarla! Öyleyse gelin, araç kiralama şirketleri arasından Hedef Filo’yu seçmenin avantajlarına daha yakından bakalım!

1. Bütçenize Uygun Esnek Ödeme Seçenekleri

Hedef Filo ile şirketinize uzun dönem araç kiralamak için birçok farklı ödeme seçeneğiniz bulunuyor. İhtiyacınıza en uygun ödeme planlarıyla bütçenize zarar vermeden kolay bir şekilde filo kiralamanız mümkün. Sabit kira ödeme, peşinatlı ödeme, yıllık artan ödeme ve peşinatlı yıllık artan ödeme olarak alternatiflerle size esnek ödeme yöntemleri sunan Hedef Filo, bütçenizi kontrol altına tutmaya olanak tanırken bir yandan da nakit akışınızı düzenleyerek kâr düzeyinizi korumaya imkan sağlıyor.

2. Yasal Zorunluluk Kapsamındaki İşlemler ve Vergi Ödemelerinden Muafiyet

Hedef Filo üzerinden kurumsal filo kiralama yaparak, araç satın alırken devreye giren Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve Katma Değer Vergisi (KDV) ile birlikte her yıl düzenli olarak ödemeniz gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)’nden muaf olabilirsiniz. Operasyonel ticari araç kiralama hizmetiyle Hedef Filo, tüm bu vergi ödemelerini üstleniyor. Bu sayede size vergi ödemelerini düşünmek durumunda kalmadan, yalnızca araçlarınızı gönlünüzce kullanmak kalıyor.

3. Online Erişim ve Mobil Uygulama ile İşlem Kolaylığı

Teknoloji çağına ayak uyduran ve teknolojinin tüm avantajlarını filo yönetimine dahil eden Hedef Filo, filo takip sistemi uygulamasının yanı sıra Hedefnet ve Copilot hizmetleri sayesinde kiralık araçlarınızı kullanırken kolaylığı elinizin altına getiriyor.

7 gün 24 saat boyunca bütün operasyonel ve finansal işlemlerinizi kolayca yapmanızı sağlayan Hedefnet filo bilgileri, doküman ve fatura yönetimi, bakım randevusu ve daha fazlasını takip edebilmeniz ve güncelleme yapabilmeniz için işlevsel bir yöntem sunuyor. Copilot mobil uygulaması sayesinde ise filo kiralama işlemlerinizi kolayca ve hızlıca yapma ve aracınızın hasar, bakım ve arıza gibi tüm sorunlarına pratik bir şekilde çözüm bulma imkanına sahip olabilirsiniz.

4. Şirketinize Özel Müşteri Temsilcisi

Hedef Filo’nun filo yönetimi sistemini tercih ettiğinizde gerekli gördüğünüz her an iletişime geçebileceğiniz özel bir müşteri temsilcisi şirketinize atanmış olacak. Böylece araç kiralama sürecindeki tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz ve sorunlarınıza çözüm üretilebilecek muhatabınız her daim sizinle irtibat için beklemede kalacak.

5. Geniş Yetkili Servis Ağı

Filo kiralama süreci ile avantajlı bir yolculuğa çıktığınızda Hedef Filo, geniş yetkili servis ağıyla sizlere yolculuğunuzun her noktasında destek sağlamaya devam edecek. Lastik değişimi, arıza ve hasar gibi durumlarda Hedef Filo, Türkiye’nin 81 ilindeki yetkili servisleriyle devreye giriyor. Bu sayede yolculuğunuzun problemsiz bir şekilde devam etmesine yardımcı oluyor.

6. Her Koşulda ve Her Yerde 7/24 Destek

Hedef Filo üzerinden kiraladığınız araçla yolda kaldığınızda, kaza yaptığınızda ya da herhangi bir desteğe ihtiyacınız olduğunda 7/24 hizmet veren alanında uzman bir ekiple hasar onarımlarınız takibe alınacak. Bulunduğunuz konuma ve durumunuza göre gerekli görülen tüm yönlendirme ve işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor olacak.

7. Kontratınıza Ekleyebileceğiniz Ek Avantajlar

Kiraladığınız aracı çok daha konforlu, keyifli ve sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz için ek avantajlardan da yararlanabileceğinizi söylesek? Filo kiralama avantajları olarak sözleşmenize dahil edebileceğiniz pek çok ek detay bulunuyor. Hadi, keşfedin!

7.1. İl Bazlı Plaka Alma

Şirketiniz hangi şehirde? İstanbul, Ankara ya da İzmir… Hiç farketmez, Hedef Filo’dan kiralayacağınız aracınız da sizinle hemşehri olabilir! Yeni sipariş edilecek araçlar için geçerli olan il bazlı plaka alma uygulaması sayesinde aracınızın plakasını 34, 35, 06 veya 16 olarak değiştirebilirsiniz.

7.2. Periyodik Bakım İşlemi ve Ödemelerinden Muafiyet

Filo yönetim maliyeti pek çok şirketin aylık masrafları arasında öne çıkıyor. Ancak Hedef Filo ile kiraladığınız aracın periyodik bakım işlemleri için ekstra ücret ödeme masrafından kurtulabilirsiniz. Sözleşmeniz kapsamında periyodik bakım süreçleriyle ilgilenen ve ödemeleri karşılayan Hedef Filo, zaman ve masraf açısından sizlere avantajlı bir seçenek sunuyor.

7.3. Arıza/Hasar/Kaza Durumlarında Ücretsiz Müdahale

Araç filosu hizmeti boyunca arıza, hasar veya kaza gibi durumlarla karşı karşıya kalabilecek aracınız için Hedef Filo ücretsiz muayene hizmeti sunuyor. Özel yetkili servisleri sayesinde muayenesi yapılan araçlarda, gerekli görüldüğü takdirde parça değişikliği ve daha fazlası hızlı bir şekilde yapılıyor. Tüm bu işlemlerin ücretini ise sözleşmede yer alması halinde Hedef Filo üstleniyor.

7.4. İhtiyaç Halinde Ücretsiz İkame Araç Temin Etme

Hedef Filo’dan kiraladığınız aracınızda herhangi bir problem yaşadığınızda ve sorun hızlı bir şekilde giderilmediğinde Hedef Filo müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek ikame araç hizmetinden faydalanabilirsiniz. İkame araç, çoğunlukla kiralanan araca benzer model özelliklerine sahip oluyor.

7.5. Yaz/Kış Lastik Değişimlerini Ücretsiz Yaptırma

Kiraladığınız aracın lastiklerini sözleşmede belirtilen kilometre kadar kullandığınızda, lastik değişimleriniz Hedef Filo tarafından yapılıyor. Bununla birlikte, sözleşme dahilinde kış lastiği temini mevcut ise kış lastiği temin ediliyor. Üstelik yaz lastikleriniz, çıkarıldıktan sonra bir sonraki yaz dönemine kadar Hedef Filo tarafından saklanabiliyor.

7.6. HGS Kayıt ve Cihaz Temini

Hedef Filo’dan kurumsal filo kiralama hizmetini tercih ettiğinizde, HGS kayıt ve cihaz temini de sizin sorumluluğunuz olmaktan çıkıyor. HGS talep ettiğinizde cihaz bulunduğunuz adrese gönderiliyor ve ücreti Hedef Filo tarafından ödeniyor.

7.7. Yurt Dışı Kullanımı için İşlem Vekaleti

Kiraladığınız araçlarla yurt dışına mı çıkmak istiyorsunuz? Hedef Filo ile çok kolay! Aracınızı yurt dışında kullanmak için müşteri hizmetlerini arayarak talepte bulunabilir ve işlemleri başlatabilirsiniz. Gerekli vekâletname, sigorta poliçesi vb. evrak işlemleri, Hedef Filo tarafından tamamlanıp gönderiliyor.

8. Faydalanabileceğiniz Ek Ürünler

  1. Araç İade Güvencesi
  2. Bedelsiz Erken İade Hakkı
  3. Erken İade Güvencesi
  4. Konfor Paket
  5. Sat Kazan Kirala Kazan
  6. Vale Ürünleri
  7. Yerinde Lastik Değişim Hizmeti
  8. Yakıt Yönetim Sistemi
  9. Özel Servis

 
Gördüğünüz gibi filo kiralamada Hedef Filo’yu seçtiğinizde upuzun bir avantaj listesi sizleri bekliyor! Bu avantajların her birinden hemen şimdi yararlanmak ve araç kiralama hizmetinden maksimum oranda verim almak için Hedef Filo üzerinden şirketiniz için araç kiralayın!