Uzun Dönem Araç Kiralamada Sunulan Ek Hizmetler

Uzun dönem araç kiralama özellikle kesintisiz hizmet sunan şirketler için vazgeçilmez. Ulaşım faaliyetlerine dayalı iş yapan şirketlerin yardımına koşan bu kiralama hizmeti, ihtiyaca özel çözümler sunuyor. Danışmanlık desteğinden esnek ödeme ve sözleşme koşullarına, geniş marka ve model seçeneğinden yasal süreçlerin takibine kadar pek çok avantajı bu hizmet kapsamında bulabilirsiniz. Dahası da var! Bu yazının konusu uzun dönem araç kiralamada alacağınız Hedef Filo ek hizmetleri! Hazırsanız başlayalım!

1. Profesyonel Danışmanlık Hizmeti

Biliyoruz, nasıl ki her bir bireyin karakteristik özellikleri ve ihtiyaçları farklıysa şirketlerin de farklı! Bunun bilincinde olan Hedef Filo, tecrübeli danışmanlarıyla şirketinizi sizin kadar iyi tanımaya ve çözümler sunmaya çalışıyor. Hedef Filo’dan uzun dönem kiralama hizmeti almak istediğinizde, önce alanında uzman portföy yöneticileri devreye girerek şirketinize en uygun opsiyonları belirliyor. Sunulan özel filo kiralama teklifi şirketinizin ihtiyaçlarına tam manasıyla ayak uydurabiliyor.

2. İl Bazlı Plaka Hizmeti

İşte,Neden Hedef Filo?” diye soranlara bir sebep daha! Hedef Filo’dan uzun dönem kiralama hizmeti alındığında, talep edilmesi halinde araçlar hizmet verilen ilin plakalarıyla teslim ediliyor. Yani siz nereliyseniz aracınız da oralı oluyor. Bu hizmet kapsamında şirket araçlarınızda 34, 35, 16 ve 06 numaralı plakaları tercih edebilirsiniz.

3. Araç Bakım Hizmeti

Uzun dönem araç kiralama süreci farklı yükleri de beraberinde getiriyor. Neyse ki Hedef Filo sayesinde şirketlerin yükü eskisinden daha hafif oluyor. Uzun dönem araç kiralama hizmetinde kullanılan araçların bakımları Hedef Filo’nun anlaşmalı olduğu servislerde yapılıyor. Üstelik araç bakımı neticesinde oluşacak masraflar sözleşme koşullarına göre Hedef Filo tarafından karşılanıyor.

4. Arıza ve Yol Yardım Hizmeti

Uzun dönem araç kiralamada şirketleri bekleyen sürprizler sadece bakım masrafları değil. Uzun süre kullanılan araçların arızalanması ve yol yardımına ihtiyaç duyması da son derece doğal. Tabii bu şirketler için ek masraf demek. Müşterilerinin arıza ve yol yardımına ihtiyaç duyması halinde Hedef Filo, bu kapsamdaki yükleri de kendi omuzlarına alıyor. Sözleşmeye buna yönelik bir madde eklenmesi durumunda tüm arıza ve yol yardım işlemleri, Hedef Filo’nun anlaşmalı olduğu servislerde gerçekleştiriliyor. Tabii sözleşmeye bağlı olarak masrafları da Hedef Filo karşılıyor.

5. Hasar/Kaza için İşlem Hizmeti

İster özel aracınız ister şirket aracı olsun hasar veya kaza durumlarında endişelenmeniz olası! Bu endişe bazen şirket işlerinin aksamasına da sebep olabiliyor. Hedef Filo müşterilerinin ise arıza veya hasar durumlarında içi oldukça rahat! Çünkü Hedef Filo, hasar ve kaza durumunda sözleşmeye bağlı olarak masrafları, gerekli olması durumunda parça değişikliğini, ilintili işçilik ücretlerini ve çekici bedellerini de karşılıyor. Hasar ve kaza durumunda tamir ve onarım işlemleri Hedef Filo’nun anlaşmalı olduğu servislerde yapılıyor.

6. İkame Araç Hizmeti

Uzun dönem araç kiralamada dikkat edilecekler listesinde gözden kaçan önemli bir detay var: İkame araç temini! Uzun dönem araç kiralama sürecinde bakım, arıza, kaza veya hasar durumunda şirketinizin ne yapacağını hiç düşündünüz mü? Hedef Filo sizler için buna da bir çözüm üretti. İkame araç hizmeti ile kiraladığınız aracınızla ilgili bir sorun yaşamanız durumunda, 444 1 433 numaralı Hedef Filo Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek, sözleşmenizde belirtilen şartlar doğrultusunda ikame araç hizmetinden faydalanmanız mümkün.

7. Lastik Değişim Hizmeti

Lastik seçimi ve değişimi araçlarda sürüş güvenliğini sağlayan önemli detaylardan biri. Belki de en önemlisi! Bunun bilincinde olan Hedef Filo, sözleşmede belirtilen kilometre kadar kullanılmış olması durumunda lastiklerin değişimini gerçekleştiriyor. Üstelik yeni lastik bedelleri ve lastik değişimi ile ilgili masraflar Hedef Filo tarafından karşılanıyor. Eğer kiralama sözleşmenizde kış lastiği ile ilgili bir madde mevcut ise bunların temin edilmesi ve mevcut lastiklerin saklanma işlemleri de Hedef Filo tarafından yapılıyor.

8. HGS Temin Hizmeti

Hedef Filo müşterileri 444 1 433 numaralı Hedef Filo Müşteri Hizmetleri’ni arayarak HGS talebinde de bulunabiliyor. Cihazlar Hedef Filo tarafından temin edilerek adresinize kargo ile gönderiliyor. Sözleşmede buna yönelik bir madde bulunması durumunda HGS ile ilgili tüm işlemler Hedef Filo tarafından yapılıyor. Sadece geçiş ücretleri müşteriden tahsil ediliyor. Bu da ayrıca faturalandırılmak yerine aylık kira bedeliyle birlikte tek bir fatura üzerinden tahsis ediliyor. Hem de filo kiralamada esnek ödeme seçenekleri de mevcut! Daha ne olsun!

9. Trafik, Sigorta, Muayene Takip/Ödeme Hizmeti

Araç kullanırken trafik, sigorta ve muayene süreci şirketinize hem mali açıdan hem de zaman bakımından ciddi giderler oluşturabilir. Uzun dönem araç kiralama sürecinde Hedef Filo, aracınıza ait trafik sigortası ile vergi ve harçları (taşıt pulu dâhil) kendisi karşılıyor. Aynı şekilde egzoz emisyon ölçüm ve muayene işlemlerinize ait ücret ve masraflarınız da Hedef Filo tarafından ödeniyor.

10. Yurt Dışı Kullanım Hizmeti

Hedef Filo dünyanın her yerinde yanınızda! Kiraladığınız aracı dilerseniz yurt dışında da kullanabilmeniz mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken 444 1 433 numaralı Hedef Filo Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçmek ve talep oluşturmak. Bu aşamadan sonra Hedef Filo gerekli vekâletname, sigorta poliçesi vb. evrak işlemlerini tamamlayıp sizlere ileterek aracınızı yurt dışında da kullanmanıza olanak sağlıyor.

Uzun dönem araç kiralama sürecinde ayağınıza bağ olacak pek çok sorunu Hedef Filo sizler için çözümlüyor. Size de sadece şirketinizin iş süreçlerini tüm odağınızla yürütmek kalıyor!