Operasyonel Araç Kiralama Hizmetleri ve Özellikleri Nelerdir?

Operasyonel araç kiralama hizmetleri, işletmelerin belirli bir süre için diledikleri boyutta, modelde ve güçte araçları kiralamalarını sağlayan bir hizmet türü. Bu hizmet araç satın alımıyla birlikte gelen maliyetleri azaltmak, filo yönetimini kolaylaştırmak ya da belirli bir projenin gereksinimlerini karşılamak amacıyla tercih edilebiliyor. Hadi, binek araç ve ticari araç kiralama hizmetlerinin tüm özelliklerini birlikte inceleyelim!

1. Operasyonel Araç Kiralamada Ek Hizmetler Nelerdir?

  1. Danışmanlık hizmeti
  2. 7/24 çözüm merkezi ile destek hizmeti
  3. Yol yardımı ve 7/24 hasar yönetim hizmeti
  4. Türkiye'nin her ilinde teslimat ve iade hizmeti
  5. Kiralık araç kaskolama hizmeti
  6. Ek sigorta hizmeti
  7. MTV takip ve ödeme hizmeti
  8. Zorunlu trafik sigortası takibi ve ödeme hizmeti
  9. Araç muayene takibi ve ödeme hizmeti
  10. Bakım, onarım ve arıza yardımı ile ödeme hizmeti
  11. İkame araç temin hizmeti
  12. Yaz-kış lastiği değişim ve saklama hizmeti
  13. HGS/TPC temiz hizmeti
  14. Online hizmetler
  15. Mobil hizmetler

1.1. Danışmanlık Hizmeti ve Özellikleri

Tıpkı insanlar gibi şirketlerin de kendilerine has özellikleri ve farklı ihtiyaçları olabiliyor. Hedef Filo, bu bilinçle hareket ederek birbirinden tecrübeli danışmanlarıyla şirketiniz için en uygun çözümleri sunmaya gayret gösteriyor. Operasyonel araç kiralama hizmeti almak isteyen her şirket için uzman portföy yöneticilerini devreye sokan Hedef Filo, şirketiniz için en uygun seçenekleri ön plana çıkarıyor. Hedef Filo’da şirket sermayenizi zorlamayacak filo kiralama şartları ile çalışanlarınızın ihtiyaçlarına uygun en yeni araçları seçebilirsiniz.

1.2. 7/24 Çözüm Merkezi ile Destek Hizmeti ve Özellikleri

7/24 çözüm merkezi hizmeti, her gün ve her saat yardım sunan bir destek hizmeti. Dolayısıyla Hedef Filo, aklınıza takılan her konuda 7/24 hizmet veren çözüm merkeziyle ihtiyaçlarınızı en hızlı şekilde karşılamaya çalışıyor. Alanında uzman destek ekibi, sahip oldukları teknik bilgilerle sorunlarınızı çözmeye ya da sizi doğru kanallara bağlamaya yardımcı oluyor. Çözüm merkezine iletilen sorunlar kayıt altına alınarak takibinin yapılması ve etkili bir şekilde çözülmesi sağlanıyor. Kısacası nerede olursanız olun ve saat kaç olursa olsun, aracınızla ilgili sıkıntıları Hedef Filo ile anında giderebilirsiniz.

1.3. Yol Yardım - 7/24 Hasar Yönetim Hizmeti ve Özellikleri

Uzun dönem araç kiralamada şirketler bazı sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliyor. Hedef Filo, arıza ve yol yardımına ihtiyaç duyulması halinde iş ortakları için maddi ve manevi olarak hemen harekete geçiyor. Araç kiralamanın kurtardığı mali yükümlülükler arasında sayılan arıza ve yol yardım hizmeti, Hedef Filo’da şirket bütçesine ekstra bir yük çıkarmadan çözülüyor. Hedef Filo'nun anlaşmalı olduğu servislerle arıza ve yol yardım işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

1.4. Her İlde Teslimat/İade İmkanı ve Özellikleri

Operasyonel filo kiralamada araç tedarik ve teslimat koordinasyonunun tamamı Hedef Filo tarafından karşılanıyor. Şirketiniz adına teslim almak veya iade etmek istediğiniz araçlar için gerekli tüm işlemleri Türkiye'nin her ilinde rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

1.5. Kiralık Araç Kaskolama Hizmeti ve Özellikleri

Hedef Filo, şirketiniz için kiraladığınız tüm araçlarda kasko hizmeti sunuyor. Dolayısıyla aracınız herhangi bir hasar alırsa onarım bedelleri kasko tarafından karşılanıyor. Böylece şirket bütçesi için beklenmedik bir gider oluşumunun da önüne geçiliyor.

1.6. Ek Sigorta Hizmetleri ve Özellikleri

Hedef Filo araç kiralamada sigorta hizmetiyle işletmelerin risklerini azaltmaya ve beklenmedik durumlar karşısında araçları korumaya yardımcı oluyor. Nitekim sigortalı araç kiralamak, yolculuk deneyimini daha risksiz ve sorunsuz kılıyor.

1.7. MTV Takip/Ödeme Hizmeti ve Özellikleri

MTV takibi ve ödemesi şirketlere hem maliyet hem de zaman açısından zorluk yaratabiliyor. Hedef Filo, operasyonel araç kiralama işlemlerinde MTV ödemelerinin tüm sorumluluğunu üstleniyor. MTV takibi ve ödemesi Hedef Filo tarafından yapılıyor. Bunun yanı sıra araç kiralamada KDV imkanı da şirketleri rahatlatıyor. Araç satın alımında ödenmesi gereken ve vergiden düşürülemeyen KDV miktarı, kiralama işlemlerinde vergiden düşürülerek şirket sermayesinin korunmasına katkı sağlanıyor.

1.8. Zorunlu Trafik Sigortası Takip/Ödeme Hizmeti ve Özellikleri

Trafiğe çıkan her araçta zorunlu trafik sigortasının bulunması gerektiğini zaten biliyorsunuz. Tabii ki bu kurala kiralık araçlar da dahil. Hedef Filo, kiraladığı her araç için zorunlu trafik sigortası yaptırıyor ve sigorta işlemleri için gerekli tüm adımları takip ediyor. Böylece şirketlerin maddi avantaj elde etmesini ve zaman tasarrufu yapmasını sağlıyor.

1.9. Araç Muayene Takip/Ödeme Hizmeti ve Özellikleri

Her aracın periyodik olarak muayene hizmetinden geçmesi gerekiyor. Hedef Filo, kiralanan her araç için muayene takip ve ödeme işlemlerini üstleniyor. Bu sayede şirketlere muayene ödemesi için herhangi bir masraf çıkmıyor ve şirket çalışanlarının araç muayene takibiyle uğraşması gerekmiyor.

1.10. Bakım-Onarım-Arıza Yardım/Ödeme Hizmeti ve Özellikleri

Uzun dönem araç kiralama hizmetinde araçların bakım, onarım ve arıza işlemleri Hedef Filo'nun anlaşmalı olduğu servislerde hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bakım, onarım ve arıza süreçlerinin takibi ve ödemesi de yine Hedef Filo tarafından karşılanıyor.

1.11. İkame Araç Temin Hizmeti ve Özellikleri

Birçok kişi operasyonel ticari araç kiralama hizmeti alırken aracın arızalanması ve uzun bir süre onarımda kalması durumunda ne yapacağını düşünüyor. Neyse ki Hedef Filo sizin için bu detayı da hallediyor. Aracınızın onarım sürecine girmesi gereken durumlarda Hedef Filo müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek ikame araç hizmetinden faydalanabilirsiniz.

1.12. Yaz-Kış Lastiği Değişim/Saklama Hizmeti ve Özellikleri

Lastik değişimi hem şirketlerin hem de bireysel araç kullanıcılarının asla atlamaması gereken bir detay. Araçlarda sürüş güvenliğini sağlamak amacıyla yaz-kış lastik değişimi yapmak gerekiyor. Hedef Filo, araç kiralama sözleşmesinde belirtilen kilometre kadar kullanılmış yaz lastiklerini hiçbir ek bedel almadan değiştiriyor. Ayrıca Hedef Filo ile imzaladığınız sözleşmede kış lastiği maddesi mevcutsa, Hedef Filo bu değişimi de ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

1.13. HGS/TPC Temin Hizmeti ve Özellikleri

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) ve TPC (Taşıt Plaka Tanıma Sistemi) otobanlar, köprüler ve otoyollar gibi ücretli yol kullanımları için geliştirilen elektronik ödeme sistemleri. Hedef Filo ile kiraladığınız araçlara HGS ve TPC sistemi taktırmak için ekstra bir ödeme yapmanız gerekmiyor. Hedef Filo, operasyonel araç kiralama hizmetleriyle bu işlemleri de tamamlıyor.

1.14. Online Erişilebilir Hizmetler ve Özellikleri

Hedef Filo, online hizmetleriyle de her an yanınızda. Aracınızla ilgili gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemler için form doldurarak Hedef Filo ile iletişime geçebilirsiniz. Hedef Filo kısa süre içerisinde size ulaşarak gerekli konuda tüm desteği sağlayacak. Bunun yanı sıra Hedefnet'le 7/24 tüm operasyonel ve finansal işlemlerinizi kontrol edebilir ve filonuzla ilgili detaylı raporlara ulaşabilirsiniz.

1.15. Mobil Erişilebilir Hizmetler ve Özellikleri

Hedef Filo, Copilot mobil uygulamasıyla şirketlerin arıza, hasar, bakım, muayene ve lastik değiştirme işlemlerini kolayca yapmasına imkan tanıyor.

Hedef Filo araç kiralamada vergi avantajı, bakım/onarım hizmetleri ve ek sigorta seçenekleriyle operasyonel işlerinizi konforlu ve güvenli bir şekilde yürütmeye yardımcı oluyor. Öyleyse, size yük olacak tüm işleri operasyonel araç kiralama hizmetleriyle Hedef Filo'ya bırakın ve yalnızca iş süreçlerinize odaklanın!