Hedef Filo'dan 12-48 Ay Filo Araç Kiralama Seçeneği

Şirketinizin verimliliğini artırmak amacıyla yıllık kiralık araç arayışındaysanız Hedef Filo ile tanışmak için daha fazla geç kalmayın! İşletmenizin uzun vadeli planlarını gerçekleştirmek için Hedef Filo’nun 12 aydan başlayıp 48 aya kadar uzanan araç kiralama seçeneklerini keşfedebilirsiniz. Peki, hangi araçları 48 aylığına kiralayıp hangilerini en fazla 24 aylığına kiralayabileceğinizi biliyor musunuz? Hadi, bu sorunun yanıtını ve çok daha fazlasını birlikte inceleyelim!

1.   Hedef Filo'da Günlük, Haftalık ve Aylık Araç Kiralama Var mı?

Sadece kurumsal müşterilere araç kiralama hizmeti sunan Hedef Filo’da günlük araba kiralama seçeneği bulunmuyor. Yalnızca uzun vadeli ve sıfır araç kiralama hizmetine odaklanan firma, 12 ila 48 ay araç kiralama prosedürlerini uyguluyor. Elektrikli araçlar en fazla 24 aya kadar kiralanabilirken benzinli, dizel ve hibrit araçlar için ise maksimum 48 aylığına filo kiralama sözleşmesi yapılabiliyor. Dilerseniz, işletmenizin ihtiyaçlarını daha iyi analiz etmek ve kiralık araç kullanım sürecini en iyi şekilde yürütmek için filo yönetim avantajları yazımızı da inceleyebilirsiniz.

2. Hedef Filo'dan Araç Kiralamada En Kısa Sözleşme Süresi Nedir?

İşletmeniz için esnek araç kiralama çözümlerine ulaşabileceğiniz Hedef Filo'da, en az 12 aydan başlayan vade ile kiralama sözleşmesi yapılabiliyor. Hedef Filo’nun sunduğu en az 1 yıllık araç kiralama imkanı sayesinde iş planlamalarınızda aksaklıklarla karşılaşma ihtimaliniz minimize ediliyor. Hedef Filo ile 12 ay, 24 ay, 36 ay ya da 48 ay araç kiralama sözleşmesi yaparak siz de şirketinizin taşımacılık ve ulaşım ihtiyaçları için güvenilir ve ayrıcalıklı bir filo yönetimi sağlayabilirsiniz.

3. Hedef Filo'nun Araç Kiralamada Süre Seçenekleri Nasıldır?

Hedef Filo bünyesinde elektrikli araçlar 24 aydan fazla vade ile kiralanamıyor. Dizel, hibrit ve benzinli araçlar için bu süre maksimum 48 ay olarak belirleniyor. Firmada filo araç seçimi kapsamında sağlanan esnek kiralama süreleri ile ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun bir şekilde araba kiralamanız mümkün. Elektrikli araçların çevre dostu özelliklerinden faydalanabileceğiniz gibi benzinli, dizel ve hibrit araçları tercih ederek 48 ay araç kiralama imkanını da değerlendirebilirsiniz.

Filo yönetim hizmetine dair detaylı bilgi için “Filo Yönetiminin Önemi’’ başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.

4. Hedef Filo'dan Kiralanan Araçlar En Fazla Kaç Ay Kullanılabilir?

Hedef Filo, kurumlara özgü olacak şekilde en fazla 48 ay filo kiralama işlemi gerçekleştiriyor. Bu maksimum kiralama vadesi, şirketlerin bütçe planlamalarına uygun şekilde ve geniş bir zaman diliminde araçların kullanılabilmesini amaçlıyor. Hedef Filo ile 48 ay filo araç kiralama avantajı sayesinde operasyonlarınızı en iyi şekilde planlayabilir, dilerseniz ek hizmet paketleriyle maliyetlerinizi de etkin bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

5. Hedef Filo'da Araç Kiralama Süresi Neden En Fazla 48 Aydır?

Hedef Filo’da maksimum 48 aya kadar süren binek ya da ticari araç kiralama prosedürü hem kiracıya hem de kiralayana birtakım avantajlar sağladığı için benimseniyor. Uzun dönem kiralama seçeneği sayesinde şirketler ulaşım ihtiyaçlarını araç satın almadan çok yıllık olarak karşılayabildiği için uğraştırıcı pek çok prosedür rafa kaldırılıyor. Neticede zaman kazanmanız ve işlerinize odaklanmanız mümkün oluyor. Vergi ödemelerini ve periyodik bakımları, 48 ay araç kiralama için takip etmeniz gerekmiyor. Çünkü tüm bu sorumluluklar Hedef Filo tarafından üstleniliyor.

Hedef Filo, 48 ay boyunca kullanılmış olan kiralık araçları sözleşme bitiminde müşteriden teslim aldığında aracı elden çıkarıyor. Eğer aracı kullanan şirket yine size ait olsa bile aynı araçlar için tekrar sözleşme yapılamıyor. Çünkü Hedef Filo, dört yılını dolduran araçların artık daha fazla bakım gerektireceğini öngörerek hizmet kalitesinden ödün vermemek adına bu araçları tekrar kiralamıyor. Hedef Filo’nun kiralama işlemlerine dair benimsediği prosedürleri daha iyi anlayabilmek içinHedef Filo avantajları başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz. 

Hedef Filo bünyesinde sunulan 12-48 ay filo araç kiralama hizmeti ile siz de işletmenize değer katabilir ve maliyetlerinizi optimize edebilirsiniz. Ulaşım ve nakliye ihtiyaçlarınızı özel çözümlerle karşılamak için Hedef Filo müşteri temsilcileriyle hemen iletişime geçin!