Filo Oto Kiralama Şirketler için Neden Önemli?

Birçok şirket, çalışanlarına sağladığı faydaları artırmaya çalışırken şirketin operasyonel maliyetlerini de azaltmanın yollarını arıyor. Araç satın almaya kıyasla pek çok avantajı bulunan filo kiralama ise özellikle ulaşım ve taşımacılık ihtiyaçları olan şirketlerin taleplerini karşılamak için vazgeçilmez seçenekler sunuyor. Ayrıca, şirketin marka imajını desteklemesinin yanı sıra şirket ekonomisi açısından da uygun bir alternatif olarak görülüyor.

1.  Filo Oto Kiralama Şirketler için Neden Önemli?

Filo oto kiralama, sağladığı birçok kolaylık ve avantaj sayesinde, araç satın almaya kıyasla daha uygun ve güvenilir bir alternatif olarak tercih ediliyor. Öyleyse, siz de şirketler için filo kiralamanın önemine dair bilgilerinizi pekiştirmeye ne dersiniz?

1.1. Tasarruf

Kurumsal araç kiralamanın en iyi yanlarından biri, zaman ve maliyet noktalarında tasarruf edilmesini kolaylaştırması oluyor. Filo kiralamayı tercih eden şirketler, yakıt harcamalarını minimuma indirecek ek hizmetlerden faydalanabiliyor. Araç kiralamada ayrıca Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ödemeleri de kiralama firması tarafından yapılıyor. Aynı zamanda filo kiralama sözleşmeleri şirket bütçelerine en uygun şekilde belirlendiğinden, sözleşme süresince beklenmedik bir masraf çıkması ihtimali de ortadan kaldırılmış oluyor.

1.2. Bakım ve Onarım

Kiralanan araçların periyodik bakım masraflarını da filo kiralama firmaları üstleniyor. Aynı zamanda, şirketlere kiralanan araçlar için anlaşmalı servis noktaları bulunuyor. Herhangi bir arıza ya da aksaklık durumunda, beklenmesi gerekmeden araçlara müdahale edilebiliyor. Aracın bozulması halinde ise yapılan sözleşmeye göre şirketlere yeni bir araç temin edilebiliyor. Böylece herhangi bir arıza durumunda bile işlerin kaldığı yerden sürdürülmesi garanti altına alınmış oluyor.

1.3. Şirket Gereksinimi

Kurumsal araç kiralama şirketlerinde seçim yapılabilecek geniş bir araç yelpazesi bulunuyor. Bu sayede şirket ve kişi gereksinimlerine en uygun olacak şekilde güncel, klasik, çevreci ya da ülke dışında bulunan niş model araçlara sahip olmak mümkün oluyor.

1.4. 7/24 Hizmet

Filo kiralama firmaları, gece gündüz vardiyalı çalışan şirketleri de düşünüyor. Bu sebeple, verilen hizmetlere kesintisiz olarak 7 gün 24 saat boyunca devam ediliyor. Bu da şirketlerin gerektiği her an kiraladıkları araçlar ile ilgili destek alabilmelerini sağlıyor.

2.  Neden Hedef Filo?

Filo kiralamak isteyen şirketlerin en uygun kiralama şirketini bulmak için detaylı bir araştırma yapması gerekiyor. Tercih noktasında ise şirket yükünü hafifletmeye yardımcı olacak profesyonel bir çözüm ortağı ile çalışmanın önemi açıkça ortaya çıkıyor. Sektördeki faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Hedef Filo, yaklaşık 20 yıllık tecrübesi ışığında iş alanı ve kapasitesi fark etmeksizin tüm işletmelerin bütçelerine en uygun çözümleri sunuyor. Uzman portföy yöneticileri ile uçtan uca hizmet anlayışını benimseyen firma, ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak adına işletmelere pek çok konuda destek veriyor.

Neden Hedef Filo’yu tercih etmeniz gerektiğine dair daha fazla bilgi sahibi olmak ve size en uygun filo kiralama teklifleriyle şirketinizin taleplerini karşılayacak bir araç filosu oluşturmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken teklif sayfasına tıklamak!