Uzun Vadeli Oto Kiralamada Ekstra Hizmet ve Ürünler Nelerdir?

Uzun dönem araç kiralama hizmeti, kurumsal şirketler ve şahıs şirketleri tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Her geçen gün artan popülaritesine rağmen, kimi şirketler uzun vadeli araç kiralama konusunda hala çekimser davranabiliyor. Kiralanan aracın iade süreci, rutin bakımları, sürpriz masrafları ve dahası gibi unsurlar uzun vadeli araç kiralama hizmetine dair birçok şirketin aklında endişelere yol açabiliyor. Peki, sizlere Hedef Filo uzun vadeli oto kiralama hizmeti ile birlikte ekstra hizmet ve ürünler de alabileceğinizi söylesek ne dersiniz? 

Hedef Filo, sunduğu ürün ve hizmetlerle filo kiralamayı şirketler için çok daha keyifli ve kaliteli hale getiriyor. Öyleyse haydi, Hedef Filo’nun operasyonel kiralama hizmetleri hakkında bilgi alma vakti!

1. Araç İade Güvencesi

Eğer gönlünüzce kullanamayacağınız ve araç hasar alacak diye özgürce yola çıkamayacağınız için araç kiralamak istemiyorsanız Araç İade Güvencesi hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hedef Filo’nun sunduğu Araç İade Güvencesi hizmeti ile kiraladığınız aracı gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkün. Peki, nasıl? Operasyonel araç ihtiyaçlarınıza yönelik sunulan Araç İade Güvencesi hizmeti, kiralanan araçların vadesi boyunca meydana gelebilecek birçok sorunu teminat altına alıyor. 

Hedef Filo özelinde oluşturulan bir sigorta gibi düşünebileceğiniz bu ayrıcalıklı hizmet genel kaporta hasarları, genel temizlik sorunları ve aşınmaları koruma sorumluluğu üstleniyor. Bu sayede kiralama süresi ve araç sayısı fark etmeksizin bu hizmetten yararlanabilir ve Hedef Filo’dan esnek ödeme seçenekleri ile kiraladığınız araçlarınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

2. Bedelsiz Erken İade Hakkı

Tıpkı yaşantımız gibi iş hayatında da inişler ve çıkışlar olabiliyor. İşinizle ilgili olumsuz durumlar yaşadığınızda bütçenizi koruyabilmeniz ve bu süreci daha iyi bir şekilde atlatabilmeniz için Hedef Filo, Bedelsiz Erken İade Hakkı ile yanınızda! 

Bu ek hizmet sayesinde çoklu araç kiralamalarında sözleşmenize dahil olan araç sayısını iş durumunuz gereği azaltmak istediğinizde erken iade bedeli ödemek zorunda kalmazsınız. Bu sayede Hedef Filo’nun uzun vadeli araç kiralama hizmetinden bütçenize uygun bir şekilde yararlanmaya devam edebilirsiniz.

3. Erken İade Güvencesi

Şirketiniz için çok sayıda araç kiraladınız ve ilerleyen süreçlerde ulaşım ihtiyacına olan gereksinimiz azaldı. Peki, bundan sonra ne olacak diye mi düşünüyorsunuz? Merak etmeyin, Hedef Filo bunları sizden önce düşündü ve Erken İade Güvencesi ürününü geliştirdi. 

Erken İade Güvencesi ürünü ile birlikte kiraladığınız araçları sözleşme süresi bitmeden ilk bir yıldan sonra indirimli erken iade bedelleriyle teslim edebilirsiniz. Böylece kullanmadığınız araçlar için kira bedeli ödemez ve şirketinizin giderlerini daha iyi kontrol edebilirsiniz.

4. Konfor Paket

Yola çıkan her araçta öngörülemeyen riskler ve mekanik arızalar söz konusu olabiliyor. Bu noktada sizden kaynaklı araç arızalarında dahi sizi ve şirketinizin bütçesini koruyacak olan Konfor Paketi, Hedef Filo’nun operasyonel kiralama ürünleri arasında ayrı bir yerde duruyor. 

Bu avantajlı hizmet ürünü, araç kiralamanın en rahat yoluyla tanışmanıza imkan sağlıyor. Hedef Filo’dan araç kiralama yaparken Konfor Paketi’ni de sözleşmenize dahil ederek herhangi bir hasar durumunda hem maddi hem de operasyonel süreçlerde avantaj elde edebilirsiniz.

5. Sat Kazan Kirala Kazan

Şirketinizin mevcut özmal araçlarından memnun değilseniz ve/veya daha üst segmentli bir şirket aracına sahip olmak istiyorsanız, Hedef Filo’nun Sat Kazan Kirala Kazan ek hizmet paketinden faydalanabilirsiniz. 

Şirket aracınızın tüm satış işlemleriyle ilgilenen Hedef Filo, bu ek ürün sayesinde aracınızı gerçek değerinde satarak birinci sınıf araç kiralama hizmeti sunuyor. Üstelik Türkiye’nin neresinde olursanız olun! Böylece Sat Kazan Kirala Kazan ile hiçbir zahmete girmeden elinizdeki aracınızı satabilir, şirketinize nakit sağlayabilir ve istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz.

6. Vale Ürünleri

Periyodik bakım, araç muayenesi, lastik değişimi ve dahası… Kiralık aracınızın bakım işlemlerini sizler için üstlenen Hedef Filo, bununla da yetinmiyor. Vale Ürünleri ek hizmeti ile tüm bu işlemler için aracınızı şirketten alarak bakıma götürüyor ve işlem bittikten sonra tekrar ofisinize teslim ediyor. Sizlere zamandan tasarruf sağlama imkanı vadeden bu ek ürünü sözleşme paketinize ekleyerek bu ayrıcalıktan hemen yararlanabilirsiniz.

7. Yerinde Lastik Değişim Hizmeti

Güvenli bir sürüş deneyimi elde etmek için hem kış lastiği hem de dört mevsim lastiklerinin değişimi çok önemli. Bunu bilen Hedef Filo, size Yerinde Lastik Değişim Hizmeti ile adresinizde lastik sökme/takma hizmeti sunuyor. Buna ek olarak mevcut lastikleri kendi güvenli depolarına taşıyor ve sizin için değişim zamanı tekrar gelinceye dek uygun koşullarda muhafaza ediyor. 

Yerinde Lastik Değişim Hizmeti ile lastik değişimi ve depolama gibi işlerle uğraşmak durumunda kalmadan güvenli sürüşün keyfini dört mevsim çıkarabilirsiniz. Ancak unutmayın, sadece İstanbul ve Gebze’deyseniz Yerinde Lastik Değişim Hizmeti’nden faydalanabilirsiniz.

8. Yakıt Yönetim Sistemi

Kiralayacağınız araçların yakıtını indirimli almak ve bu süreçte özel geliştirilen bir ödeme sisteminden yararlanmak için Yakıt Yönetim Sistemi’ni sözleşmenize ekleyebilirsiniz. Hedef Filo’nun sunduğu ekstra hizmet ve ürünler arasında yer alan Yakıt Yönetim Sistemi, şirket araçlarınıza Opet akaryakıt istasyonlarından işlem anında herhangi bir ödeme yapmadan indirimli şekilde yakıt alma imkanı sunuyor.

Plaka bazlı yakıt dolum sistemi üzerinden yakıt alımlarınızı takip edebilmenizi sağlayan bu ek ürün, şirket içi giderlerinizin kontrolünü yapmanıza da olanak tanıyor. Bununla birlikte ay boyunca aldığınız yakıtlarınız için ayda sadece bir kere tarafınıza gönderilecek fatura ile ödeme kolaylığı vadediyor.

9. Özel Servis

Kiralık araçlarınızın periyodik bakımlarını yaptırmak istediğinizde yetkili servis yerine Hedef Filo’nun anlaşmalı özel servislerini tercih edebilirsiniz. Özel Servis ek ürünü ile sizlere çok daha avantajlı bir seçenek sunan Hedef Filo, maliyet tasarrufu yapmanıza imkan tanıyor.

10. Filo Yönetimi

Periyodik bakım, muayene, HGS, vale, kasko, vergi ödemeleri, lastik değişimi ve diğer operasyonel işlemler için Hedef Filo’nun Filo Yönetimi hizmetini tercih edebilirsiniz. Tüm bu süreçlerde uzman kadrosuyla yanınızda olan Hedef Filo, yeni gider kalemleri oluşturmadan filoları ile ilgili tüm operasyonel işlemleri profesyonelce gerçekleştiriyor. Şirketiniz için kiralayacağınız tüm araçların operasyonel, finansal ve hukuki süreçlerinin yönetilmesini sağlayan bu ek hizmet ürünü, filo takibini başarılı bir şekilde yürütebilmenin kestirme yolunu sunuyor.

11. HedMobil

Bir araç takip sistemi olan HedMobil, akıllı filo yönetimi sayesinde şirketlerin ulaşım operasyonlarında verimliliği artırmayı sağlıyor. Hedef Filo’nun bu ürünü güvenli sürüş deneyimi, yakıt tasarrufu, daha az karbondioksit salınımı ve çeşitli durumlarda araca uyarı gönderen sistemiyle her yönden avantajlı bir kullanım sunuyor. Siz de sözleşmenize dahil edeceğiz HedMobil ile şirket içi ulaşım ağınızı mali ve operasyonel açıdan çok daha verimli hale getirebilirsiniz.

Filo kiralama sektörünün öncülerinden Hedef Filo, şirketlere sadece filo kiralama hizmeti sunmakla kalmıyor, ekstra hizmet ve ürünleri ile ulaşım faaliyetlerine değer katıyor. Siz de bu ekstra hizmet ve ürünleri tercih ederek her yönden avantajlı bir filo kiralama deneyimi yaşayabilirsiniz!