Kiralık Araçlarda Opsiyonel Donanım Seçenekleri Nelerdir?

Hedef Filo aracılığıyla kiralayacağınız araçlardaki ek donanım ekipmanları sayesinde konforunuzu maksimize etmeniz mümkün! Peki, araçlarda opsiyonel donanım nedir, hangi unsurları içerir? Tıpkı ruhsatı size ait olan taşıtlar gibi kiralık araçlar söz konusu olduğunda da birlikte çalıştığınız filo firmasından dilediğiniz ek donanımı talep edebilirsiniz. Hadi, araç kiralama deneyiminizi daha keyifli hale getirmenizi sağlayacak en popüler kiralık araç opsiyonel donanım seçeneklerine daha yakından bakalım!

1. GPS

Kiralık araçlarınız için tercih edebileceğiniz bir opsiyonel donanım olan GPS sistemi, araçların güvenliği ve genel operasyondaki etkinliği için son derece önemli bir detay. Söz konusu donanım, navigasyon konusunda yardımcınız oluyor ve yolculuklarınızı daha konforlu hale getirmenizi sağlıyor. GPS özelliği sayesinde personellerinizin ulaşımı sırasında rotayı ve trafik durumunu izlemeniz mümkün oluyor.

Kiralık araçların takibine dair farklı perspektifler edinmek isterseniz filo yönetiminin önemi konulu yazımıza da göz atabilirsiniz.

2. Buzdolabı

Uzun yolculuklar söz konusu olduğu zaman içeceklerinizi ve atıştırmalıklarınızı serin tutmak isteyebilirsiniz. Tam da bu noktada, araç opsiyonel donanım seçeneklerinden biri olan buzdolapları yardımınıza koşuyor. Özellikle de müşteri ulaşımı söz konusu olduğunda son derece olumlu bir izlenim yaratan bu donanım, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarına yönelik ekstra hizmet olarak sunuluyor.

3. Kış Lastiği / Kar Zinciri

Kış aylarında sıklıkla tercih edilen kış lastiği ve kar zinciri donanımlarına, buzlu ve karlı hava koşullarında güvenli bir sürüş için ihtiyaç duyuluyor. Konforu desteklemek üzere sunulan bu opsiyonel donanım seçenekleri, kiralık aracın yol tutuşunu en sert hava koşullarında da maksimize etmeyi amaçlıyor.

4. Çeki Demiri

Araçların çeşitli yükleri çekmesi ya da taşıması için gerekli görülen çeki demiri de filo firmaları tarafından talep doğrultusunda sunulan bir ekipman olarak karşımıza çıkıyor. Karavan ya da römork benzeri ek yükleri taşıma ihtiyacı doğrultusunda bu opsiyonel donanım da tercih edilebiliyor.

5.  Araç Kamerası

Araç etrafındaki alanı daha iyi bir şekilde görmenizi mümkün kılan kamera, özellikle de kaza veya çalma girişimleri ile karşılaşıldığında hayati önem taşıyor. Ayrıca aracı park ederken ya da manevra yaparken etraftaki engelleri görmeniz de bu ekipman sayesinde mümkün oluyor. Araç için önemli bir yardımcı olan kamera, güvenlik ve park etme kolaylığı açısından son derece mühim!

6.  Acil Fren Sistemi

Sürüş anında karşılaşabileceğiniz beklenmedik durumlar karşısında aracın frenlerini otomatik olarak devreye sokabilirsiniz. Nasıl mı? Acil fren sistemi ile bunu deneyimlemeniz mümkün! Çarpışma riskini minimize etmeye yardımcı olan söz konusu güvenlik donanımı, aracınız için ek bir destek sağlıyor ve tabii ki kaza riskini de en aza indiriyor.

Hedef Filo’nun Ayrıcalıklı Opsiyonları Bunlardan Çok Daha Fazla!

Hedef Filo, araç kiralamada opsiyonel donanım seçenekleri dışında farklı hizmetler de sunuyor. Periyodik bakım, araç muayeneleri, HGS ve vergi ödemeleri gibi operasyonel işlemlere ek olarak tüm lojistik gereksinimleriniz için kapsamlı bir filo yönetimi hizmeti edinmeniz mümkün! Vale ürünleri, araç opsiyonel donanım avantajları, araç iade güvencesi hizmet ürünü, Hedmobil uygulaması, bedelsiz erken iade hakkı, yerinde lastik değişim hizmeti ve yakıt yönetim sistemi gibi geniş hizmet yelpazesiyle Hedef Filo, ticari araç kiralama noktasında sektörüne örnek oluyor.

Araç kiralama alanında öncü konumda olan Hedef Filo’nun uzman ekibi, kiralama süreçlerinde gerekli işlemleri sizin adınıza sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Neticede filonuzla ilgili operasyonel zorluklar minimuma iniyor ve işinize gereken zamanı ayırmanız daha kolay hale geliyor. Hedef Filo'nun uzun dönem araç kiralama avantajları ile sürüş deneyiminizi iyileştirmek ve şirketinizin talepleri doğrultusunda özelleştirilmiş çözümlere ulaşmak adına, farklı sektörlerdeki pek çok öncü şirket gibi siz de Hedef Filo’yu tercih edebilirsiniz!

Evet; artık bildiğiniz üzere Hedef Filo hizmetleri sayesinde kiralık araçlarınızı personel veya müşterilerinizin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebilir, böylece yolculukları çok daha güvenli ve konforlu hale getirebilirsiniz. İşletme ihtiyaçlarınıza en uygun opsiyonel donanım seçeneklerini keşfetmek için Hedef Filo müşteri temsilcilerimizle siz de hemen iletişime geçin!