Hedef Filo: Kurumsal Araç Kiralama Şirketi

Günümüzde şirketler, araç ihtiyaçlarını karşılamak için satın alım yapmak yerine sıklıkla kiralama hizmetlerinden yararlanıyor. Bunun için seçilecek filo firmasının şirket için çeşitli avantajlar ve uygun ödeme koşulları sağlaması ise son derece önemli oluyor. Tam da bu sebeple kiralama hizmeti almaya başlamadan önce şirketler tarafından detaylı bir piyasa araştırması yapılması gerekiyor. Bu noktada şirketlerin en çok önemsediği noktalar ise ödeme kolaylıkları, hizmet kapsamı ve etkili bir çözüm ortaklığı oluyor.
Hedef Filo, filo kiralamada sunduğu tüm avantajlar ile şirketlerin yükünü gerçek anlamda hafifleten bir çözüm ortağı haline geliyor. Yaklaşık 20 yıllık tecrübesiyle sektörde yer alan firma, bu yönüyle şirketlerin tam da ihtiyaç duyduğu noktaları en ideal şekilde sunuyor. Peki, Hedef Filo kurumsal araç kiralama hizmeti hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ister misiniz? Cevabınız “evet” ise gelin, bir an önce başlayalım!

1. Kurumsal Uzun Dönem Araç Kiralama

Kurumsal uzun dönem araç kiralama, Hedef Filo’da kurum ve şirketlere özel olarak sunulan ve en az 1 yıl olmak kaydıyla verilen kiralama hizmetini oluşturuyor. Tamamen şirketlerin istek ve ihtiyacına göre, bir veya birden fazla ticari ya da binek araç kiralanabiliyor. Uzun dönem kiralama ise 12, 24, 36 ve 48 ay kiralama olarak yapılabiliyor.
2. Kurumsal Araç Kiralama Avantajları
Şirketleri için finansal olarak ciddi kâr sağlayan kurumsal araç kiralama hizmeti, Hedef Filo’nun sunduğu cazip seçenekler ile daha da avantajlı bir hale geliyor. Peki, kurumsal uzun dönem araç kiralama hizmetini Hedef Filo’dan alırsanız hangi avantajlara sahip olabileceğinizi öğrenmeye hazır mısınız?

2.1. Esnek Ödeme Seçenekleri

Hedef Filo’da kurumsal araç kiralama hizmeti, şirketlerin bütçelerine en uygun ödeme planının belirlenmesi ile yapılabiliyor. Müşterinin talebine göre sabit, peşinatlı, artan veya azalan olmak üzere dört farklı modelde sunulan esnek ödeme seçenekleri, şirketlerin kazanç grafiğine uygun olacak şekilde seçiliyor. Böylelikle şirket bütçeleri ve nakit yönetimleri zorlanmadan ihtiyaç duyulan araçlar kolaylıkla edinilebiliyor.

2.2. Arıza ve Kaza Durumlarında Destek

Hedef Filo, sözleşmede yer aldığı takdirde, kiralanan araçların arıza veya kaza yapması durumunda ortaya çıkan tüm maddi hasarı üstleniyor. Bunun yanı sıra Hedef Filo’nun anlaşmalı olduğu bakım servislerinde de müşterilere ücretsiz destek sağlanıyor. Araçların kullanılmaması halinde ise şirketlere Hedef Filo tarafından ikame araç gönderiliyor.

2.3. Ücretsiz Periyodik Bakım

Araçların periyodik bakım zamanını takip etmek ve buna yönelik ek ödemeler yapmak şirketler için masraflı ve uğraştırıcı bir durum olabiliyor. Hedef Filo’da şirketlere özel olarak atanan temsilciler, şirketlerin kiraladığı araçların periyodik bakım tarihlerini düzenli olarak takip ediyor ve zamanı geldiğinde şirketleri bilgilendiriyor. Aynı zamanda araç bakımları, anlaşmalı servislerde tamamen ücretsiz olarak, şirketlere ek fatura yansıtmadan gerçekleştiriliyor.

2.4. Ücretsiz Yaz/Kış Lastiği Değişimi

Türkiye’de belli dönemleri kapsayan kış lastiği uygulaması, yasal zorunluluk olduğu için araç kullanıcılarının mesul olduğu konuların başında geliyor. Hedef Filo ise sözleşmede yer alması halinde yaz/kış lastiği tedarik ve değişim işlemlerini tamamen ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyor. Böylece şirketlerin düşüneceği bu süreç de tamamen Hedef Filo tarafından üstleniliyor.

2.5. Vergi Avantajları

Kurumsal uzun dönem araç kiralama hizmetinin şirketlere sağladığı en büyük avantajlardan biri de vergi konusu oluyor. Araç satın alındığında ödeme zorunluluğu bulunan Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve Katma Değer Vergisi (KDV), kurumsal uzun dönem kiralamada şirket gideri olarak gösterilerek vergiden düşülebiliyor. Bu sayede ulaşım faaliyetlerini en az maliyetle yürütmek mümkün oluyor. Hedef Filo’nun şirketlere sunduğu kurumsal araç kiralama avantajları da sizlere bu süreçte destek oluyor.

3. Kurumsal Araç Kiralama Fiyatları

Kurumsal araç kiralama fiyatları kiralanan araçların sayısı, modeli ve kiralama süresi gibi pek çok faktöre bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Bunun yanı sıra sözleşmede yer alan bazı özel koşullar ve faydalanılan ek hizmetler de kiralama hizmetinin fiyatı konusunda değişiklik yaratabiliyor. Neyse ki bu konuda en doğru bilgiye ulaşmak için kurumsal araç filo kiralama teklifi formunu doldurmanız yeterli!

Siz de kurumsal uzun dönem araç kiralama hizmeti için Hedef Filo’yu seçin, sahip olacağınız avantajlar ile şirket verimliliğinizi zirveye taşıyın!